A fost publicată varianta consultativă a Ghidurilor pentru Măsurile I.6, I.23, II.2 si IV.4 Draft-urile ghidurilor se regăsesc la adresa: http://ampeste.ro/popam-2014-2020/ghidul-solicitantului-popam/ghidul-solicitantului-masuri-noi-consultare-publica.html Cetăţenii şi institutiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii până la data de 01.04.2017, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . Cet
A fost publicată varianta consultativă a Ghidurilor pentru Măsurile I.2, I.15, II.5a, II.5b, VI.1 si VI.2. Draft-urile ghidurilor se regăsec la adresa de mai jos: http://ampeste.ro/popam-2014-2020/ghidul-solicitantului-popam/ghidul-solicitantului-masuri-noi-consultare-publica.html Cetăţenii şi institutiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii până la data de 31.03.2017, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
DRAFT - Ghidul pentru Grupurile de acțiune locală (FLAG-uri) în vederea implementării strategiilor de dezvoltare locală pentru pescuit 2014-2020:Draft-ul ghidului se regăsește la adresa de mai joshttp://ampeste.ro/popam-2014-2020/ghidul-solicitantului-popam/ghidul-solicitantului-masuri-noi-consultare-publica.htmlData limită pentru transmiterea observațiilor este 04 aprilie 2017, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
În urma evenimentelor de promovare derulate in perioada februarie- martie 2017, participantii au solicitat publicarea pe site a siglelor aferente elementelor de identitate vizuala. În acest context, pentru a veni în sprijinul beneficiarilor/potențialilor beneficiari , DGP AMPOPAM pune la dispoziție acestora siglele (Uniunii Europene, Guvernului României, POPAM 2014-2020) în format vectorial.
Proiect pentru modificarea și completarea ORDINULUI ministrului agriculturii și dezvoltării rurale nr. 816/2016 privind aprobarea Listei detaliate a cheltuielilor eligibile pentru operaţiunile finanţate, inclusiv cheltuielile de personal ale Autorităţii de management, în cadrul Programului operaţional pentru pescuit şi afaceri maritime 2014-2020 Cetatenii si institutiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii in termen de 10 zile pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .
Lista proiectelor finanțabile depuse pe apelul 1 privind Prioritatea Uniunii nr.2, Măsura nr. II.10 : Acvacultura care furnizează servicii de mediu
Pagina 1 din 12